

Time	Agenda item
6:00pm –	Welcome & Technical Support
6:15pm	Welcome and introductions –
15 min	Provide technical support if needed; Describe how to access interpretation
	Icebreaker Polls through Menti
	Land Acknowledgement
	<ul> <li>Overview of meeting agenda, ground rules</li> </ul>
6:15pm-	Purpose & Intended Outcomes
6:30pm	of HCAOG
15 min	of the 20-Year Regional Transportation Plan
	of Tonight's Workshop
	What's "at stake"
	<ul> <li>MENTI poll question (How did you get to school as a kid?)</li> </ul>
6:30pm-	Long Range Planning
6:45pm	State Goals
15 min	What's new with VROOM
	VROOM Elements (& Funding Context)
	Funding Buckets – Priority Activity
6:45pm-	(Mentimeter poll)
6:55pm	<ul> <li>Determine participants' top 3 of 7 transportation topics</li> </ul>
10 min	
6:55pm-	Breakout Groups (Discuss top 3 poll priorities in breakout rooms)
7:25pm	Facilitators lead small group discussions
30 min	Notetakers record feedback
7:25pm-	Report Out on Breakout Group Discussions
7:40pm	Share feedback from breakout groups
15 min	
7:40pm-	Next Steps
7:45pm-	Share next steps
5 min	Project survey open until October 31, 2021
7:45pm-	Q & A
8:00pm-	
15 min	